Fikk sparken fra Beverly Hills 90210

Nå er hun med i oppfølgeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Venninnetrioen fra «Beverly Hills 90210», Brenda, Donna og Kelly, samles igjen i oppfølgeren til den populære 90-tallsserien. 

Det er klart etter at også Shannen Doherty (37) har takket ja til å gjøre comeback i den nye serien, som kun har fått navnet «90210».

Samarbeidsproblemer

Det har lenge vært spekulert i om Doherty ville slå følge med sine gamle kolleger, Jennie Garth og Tori Spelling, som allerede har takket ja til roller i serien.

Og på en pressekonferanse i Los Angeles bekreftet både Dohertys pressetalskvinne og seriens co-produsent comebacket overfor bladet People.

Shannen Doherty hadde opprinnelig en av hovedrollene i serien, som Brandons (Jason Priestley) tvillingsøster Brenda. Men etter fire episoder fikk hun sparken fra serien, på grunn av sin ville oppførsel og samarbeidsproblemer.

Samarbeidsproblemer skal også ha vært årsaken til at hun måtte slutte i serien Charmed, der hun også hadde en av hovedrollene i flere sesonger.

Begeistret Spelling

HUSKER DU DISSE? Det er usikkert om Jason Priestley eller Luke Perry vil ta på seg rollene som Brandon og Dylan igjen. Men Shannen Doherty kommer tilbake som Brenda. Foto: SCANPIX / CAMERAPRESS
HUSKER DU DISSE? Det er usikkert om Jason Priestley eller Luke Perry vil ta på seg rollene som Brandon og Dylan igjen. Men Shannen Doherty kommer tilbake som Brenda. Foto: SCANPIX / CAMERAPRESS Vis mer

Likevel er hennes gamle medskuespiller Tori Spelling overlykkelig over å få samarbeide med henne igjen.

- Det er sannsynligvis den beste nyheten fansen til serien kunne få. Alle jentene i serien kommer til å bli overbegeistret, sier hun til People.com.

I den nye serien jobber Brenda som dramalærer på West Beverly High, mens Kelly (Jennie Garth) er rådgiver på skolen. Donna (Tori Spelling) driver butikk i Beverly Hills.

DE NYE JENTENE: Brenda, Donna og Kelly var jentetrioen i originalserien. I den nye er det AnnaLynne McCord (midten) som spiller hovedrollen. Shenae Grimes (t.v.) og Jessica Stroup spiller venninnene.
TILBAKE: Hun hadde en av hovedrollene i en av 90-tallets mest populære ungdomsserier. Og nå gjør Shannen Doherty comeback i oppfølgeren.