Fikk stryk - kalte sensor «jævla fitte»

Mannen ville utvide førerkortet. Havnet i stedet i retten.

STRYK: Sensor ville ikke gi mannen i 50-åra bestått på oppkjøringen. Da ble det bråk. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
STRYK: Sensor ville ikke gi mannen i 50-åra bestått på oppkjøringen. Da ble det bråk. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann i 50-åra møtte nylig i Stavanger tingrett, tiltalt for å ha forulempet en offentlig tjenestemann under tjeneste. Det var i juni i fjor at bakgrunnen for tiltalen fant sted, kommer det fram i en fersk dom fra tingretten.

Det som var en helt vanlig og rolig oppkjøring i oljebyen, endret seg brått, skriver Roganytt. Mannen ønsket å utvide førerkortet med klasse BE, så han kunne kjøre med bil med henger over 4250 kilo. Den kvinnelige sensoren ville det imidlertid annerledes.

Da timen var over, fikk mannen beskjed om at prestasjonene ikke holdt mål, og at han måtte avfinne seg med å få stryk. Sensors beslutning satte sinnet i kok hos mannen i 50-åra, som brått ble verbalt aggressiv, heter det i dommen.

Utskjelt og fulgt etter

Mannen skal først ha skjelt ut kvinnen inne i bilen, med fraser som «ka faen, dette kan ikke du», «dette gidder jeg faen ikke høre på» og «få av deg de jævla bleiene dine først».

Den verbalt uttrykte misnøyen stoppet imidlertid ikke der. Da sensor fortalte at vedtaket ville bli sendt skriftlig i posten, for så å gå ut av bilen, fulgte mannen etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer