PENISENTUSIAST: Innehaver Sigurður Hjartarson ved Det islandske fallosmuseet har ventet i 15 år på å få en menneskepenis i den rikholdige samlingen. Nå har drømmen gått i oppfyllelse. Her poserer Hjartarson med en utstoppet elefantpenis. Foto: REUTERS/Bob Strong/SCANPIX
PENISENTUSIAST: Innehaver Sigurður Hjartarson ved Det islandske fallosmuseet har ventet i 15 år på å få en menneskepenis i den rikholdige samlingen. Nå har drømmen gått i oppfyllelse. Her poserer Hjartarson med en utstoppet elefantpenis. Foto: REUTERS/Bob Strong/SCANPIXVis mer

Fikk «syltet» menneskepenis

Sigurðurs drøm oppfylt etter 15 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det islandske fallosmuseet kan skilte med en rekke attraksjoner, inkludert hval-, sel-, bjørn- og hamsterpeniser. Men én åpenbar ting har manglet blant de totalt 272 lemmene fra 92 ulike arter: En menneskesnurrebass.

Nylig avdøde Pall Arason (95) har løst problemet ved å donere manndommen. «95-åringens syltede penis vil bli hovedattraksjon ved det bisarre museet» i fiskelandsbyen Húsavík, nord i landet, melder nyhetsbyrået AP.

- Jeg har ventet på denne fyren i 15 år, sier leder Sigurður Hjartarson ved Det islandske fallosmuseet til AP.

Flere har uttrykt ønske om å bli udødeliggjort via penisdonasjon til museet, inkludert en amerikaner, en brite og en tysker, men Arasons manndom var den første som gikk gjennom, sier Hjartarson.

Hjartarsons penisinteresse og -samling ble påbegynt med et okseeksemplar i 1974. Han åpnet museet i Reykjavik i 1997, men flyttet siden til roligere omgivelser i Húsavik.

Blant høydepunktene i utstillingen finner vi en 170 centimeter lang spermhvalpenis, lampeskjermer av oksetestikler og det museet beskriver som «et uvanlig stort penisbein» fra en kanadisk hvalross, skriver AP.

Detaljer omkring størrelsen og omfanget av det siste med-lemmet i samlingen er foreløpig ikke kjent.

PENISTETT: Samlingen teller nesten 300 peniseksemplarer fra over 90 ulike arter. Foto: REUTERS/Bob Strong/SCANPIX
PENISTETT: Samlingen teller nesten 300 peniseksemplarer fra over 90 ulike arter. Foto: REUTERS/Bob Strong/SCANPIX Vis mer