Fikk tårer i øynene da McDonalds-ansatt hjalp handikappet mann med å spise middagen sin

Snakk om happy meal!

MCHJELPSOM: En McDonalds-ansatt i Chicago har lagt inn solide aksjer til månedens ansatt-prisen i hurtigmatjeden. Foto: NTB Scanpix
MCHJELPSOM: En McDonalds-ansatt i Chicago har lagt inn solide aksjer til månedens ansatt-prisen i hurtigmatjeden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Destiny Carrenos middagsbesøk hos en McDonalds-restaurant i Chicago sist uke utartet seg til å bli et happy meal - bokstavelig talt.

På Facebook skriver Carreno at hun ble rørt til tårer da hun var vitne til at en McDonalds-ansatt stengte kassa si for å hjelpe en handikappet eldre mann med å spise etter at han hadde bedt om hjelp.

- For å være ærlig, så hadde jeg aldri trodd at han skulle hjelpe - spesielt siden det var en av de travleste tidene på døgnet, midt i Chicago sentrum. Ekspeditøren forsvant plutselig fra kassa, men det var ikke for å slippe å hjelpe den eldre mannen som ba om hjelp. Til min store overraskelse var det for å vaske hendene sine og ta på seg hansker.

McDonalds-ekspeditøren satte seg ned sammen med mannen, skar opp maten hans og hjalp ham med å spise.

- På dette tidspunktet begynte jeg å få tårer i øynene. Jeg klarte ikke å styre følelsene mine foran den fullstappede restauranten. Det var det snilleste og mest rørende jeg noengang hadde sett, skriver Carrenos.

Den McDonalds-ansatte er nå identifisert som Kenny Soriano-Garcia. Eieren av McDonalds-restauranten hvor Soriano Garcia jobber, Rod Lubeznik, har rykket ut og hyllet sin ansatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer