Fikk tårer i øynene da McDonalds-ansatt hjalp handikappet mann med å spise middagen sin

Snakk om happy meal!

MCHJELPSOM: En McDonalds-ansatt i Chicago har lagt inn solide aksjer til månedens ansatt-prisen i hurtigmatjeden. Foto: NTB Scanpix
MCHJELPSOM: En McDonalds-ansatt i Chicago har lagt inn solide aksjer til månedens ansatt-prisen i hurtigmatjeden. Foto: NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Destiny Carrenos middagsbesøk hos en McDonalds-restaurant i Chicago sist uke utartet seg til å bli et happy meal - bokstavelig talt.

Facebook skriver Carreno at hun ble rørt til tårer da hun var vitne til at en McDonalds-ansatt stengte kassa si for å hjelpe en handikappet eldre mann med å spise etter at han hadde bedt om hjelp.

Seeing this today brought tears to my eyes! Compassion has NOT gone out of style.Today I made a quick stop at McDonald...

Posted by Destiny Carreno on Wednesday, September 16, 2015

- For å være ærlig, så hadde jeg aldri trodd at han skulle hjelpe - spesielt siden det var en av de travleste tidene på døgnet, midt i Chicago sentrum. Ekspeditøren forsvant plutselig fra kassa, men det var ikke for å slippe å hjelpe den eldre mannen som ba om hjelp. Til min store overraskelse var det for å vaske hendene sine og ta på seg hansker.

McDonalds-ekspeditøren satte seg ned sammen med mannen, skar opp maten hans og hjalp ham med å spise.

- På dette tidspunktet begynte jeg å få tårer i øynene. Jeg klarte ikke å styre følelsene mine foran den fullstappede restauranten. Det var det snilleste og mest rørende jeg noengang hadde sett, skriver Carrenos.

Den McDonalds-ansatte er nå identifisert som Kenny Soriano-Garcia. Eieren av McDonalds-restauranten hvor Soriano Garcia jobber, Rod Lubeznik, har rykket ut og hyllet sin ansatt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

- Vi er veldig stolte av Kenny, og er over oss av begeistring for all den positive oppmerksomheten han har fått for medmenneskeligheten og vennligheten sin. Det er et godt bilde på hvem Kenny er og at en tilsynelatende liten vennlig gest kan røre ved så mange, sier han ifølge Fox News.