Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk taxitur til 25 000 kroner

Danske statsbaner spanderte tur fra København til Narvik etter togstans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På grunn av en signalfeil kom seks dansker seg ikke med toget fra København til Narvik, og med flystreik i tillegg sto påskeferien dermed i fare. Derfor sendte Danske statsbaner (DSB) dem med taxi til Nordlands-byen - en strekning på 2000 kilometer - til den nette sum av 25 000 kroner, melder ANB.

- Det er ikke noe vi gjør til vanlig, selv om vi strekker oss langt for å hjelpe våre passasjerer. Jeg tror nok at dette er første og siste gang vi sender en taxi til Narvik, humrer Torben Nielsen i DSB region København til lokalavisa Fremover.

- Vi syntes det var ille at at flere barn som skulle på reise, ble rammet, sier regionsjefen, som innrømmer at de ansvarlige ved DSB kanskje ikke helt visste hvor langt nord i Norge Narvik ligger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling