Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk trusselbrev før storbrann i Bergen

- Ble ikke tatt veldig seriøst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En måned før storbrannen i Skivebakken i Bergen fikk flere naboer et håndskrevet trusselbrev fra en selverklært brannstifter.

Ingen personer ble skadd i brannen natt til 17. oktober, men to av husene ble totalskadd og hele 48 personer ble evakuert mens slukkingen pågikk.

Noen brannårsak er ikke fastslått, men nå forteller naboer som ble rammet om trusselbrevet de fikk noen dager etter at en sjøbod i Sandviken brant 11. september, skriver Bergens Tidende.

Brevet er håndskrevet med store bokstaver i grønn tusj, og det hevdes at det skal brenne både i Marken, Bryggen, Sandviken og Torget.

En av naboene forteller at brevet ikke ble tatt så veldig seriøst, men at det ble levert politiet i tilfelle noe skulle skje.

(NTB)

FIKK TRUSSELBREV: Naboene tok ikke trusselbrevet de fikk før brannen i Skivebakken i Bergen særlig seriøst. Men en måned senere brant det kraftig. Brannårsaken  er ikke fastslått. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
FIKK TRUSSELBREV: Naboene tok ikke trusselbrevet de fikk før brannen i Skivebakken i Bergen særlig seriøst. Men en måned senere brant det kraftig. Brannårsaken er ikke fastslått. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer
image: Fikk trusselbrev før storbrann i Bergen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!