Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fikk utgiftene dekket

KRISTIANSAND (Dagbladet): - Uten barneforsikring måtte vi tatt opp banklån da Espen (3) ble astma-syk. Trygdekontoret dekket ingen utgifter til sanering av strietapet og dype vegg-til-vegg-tepper, sier ekteparet Lise (26) og Atle Gumpen (30).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utbedringen av leiligheten gjorde Espen fortere frisk da han fikk sine anfall.

- Før utbedringen føltes tilværelsen som et evig tussmørke. Nå opplever vi mange solskinnsdager, forteller Atle Gumpen.

Rimelig premie

Foreldrene til Espen fikk tilfeldigvis kunnskap om den utvidete barneforsikringen under et hjemmeselskap om barnesikring.

- Forsikringspremien på 53 kroner måneden var ikke urimelig i forhold til hva ordningen dekket. Forsikringen ble ytterligere attraktiv fordi det har vært astma i begge våre familier, sier ekteparet.

Få måneder seinere ble Espen alvorlig syk. Da var forsikringen god å ha. Blokkleiligheten måtte saneres for tepper og tapet. Forsikringsselskapet bevilget 35 000 kroner.

Investeringen var pengene verdt. Espen er fortsatt syk innimellom, men han blir mye fortere frisk enn han gjorde før. Dessuten har han fått nye medisiner som også hjelper godt, forteller foreldrene.

Måtte stå på

Lise og Atle Gumpen er ikke udelt fornøyd med forsikringsoppgjøret. De etterlyser bedre oppfølging fra selskapets egne folk.

- All kontakt skjedde pr. telefon med saksbehandlere i Bergen. Den eneste som var i leiligheten var en takstmann som ble sendt for å kontrollmåle størrelsen på rommene.

Men vi klarte tross alt å pusse opp stua og to soverom for 33 000 kroner.