Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Filmer mens ettåringen putter pistolen i munnen

Nå er mor og stefar arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En ett år gammel gutt fra Evansville i Indiana i USA har blitt filmet mens han leker med et håndvåpen, tilsynelatende på oppfordring av sin mor og stefar.

Den sjokkerende mobilvideoen, som nå er frigitt av politiet i Evansville, viser at den lille gutten imiterer sine foreldrene og sier «bang bang» og «pow», samtidig som han putter pistolen i munnen.

Se videoen øverst i saken.

Politiet fikk fatt i videoen i forbindelse med en etterforskning av guttens stefar. Han skal ha forsøkt å selge en pistol til en sivil politimann.

- Vi ønsker at barn skal fungere godt i samfunnet vårt, men ser samtidig at noen jobber hardt imot dette. Det får oss til å lure på hvor mange andre barn som lever under slike forhold og hva utfallet kan bli, sier Jason Cullum, overbetjent ved Evansville Police Department til 14News.

Stefaren og guttens mor har selv forklart at det er en lekepistol sønnen leker med i mobilvideoen, men politiet slår fast at han leker med et 40. kaliber håndvåpen.

Politiet er foreløpig ikke sikre på om pistolen var ladd.

Foreldrene er arrestert etter funnet av videoen, og både gutten og hans søsken blir nå tatt hånd om av barnevernet.

Lik Dagbladet på Facebook.

TWITTER Politiet i Evansville twitret dette i helgen.
TWITTER Politiet i Evansville twitret dette i helgen. Vis mer