Filmet ansatt mens hun hadde sex

Ansatt fikk sjokk da hun oppdaget at sjefen hadde filmet henne mens hun hadde sex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 21-årig gjestearbeider i Skåne i Sverige fikk en ubehagelig overraskelse da hun oppdaget at sjefen hennes hadde filmet henne i smug mens hun hadde sex, skriver Sydsvenskan.

Skjult kamera

Ved en tilfeldighet oppdaget hun sex-opptakene, da hun var innom sjefens PC. Der fant hun en mappe med sitt navn. Filen inneholdt filmer som viste at hun hadde sex med sin kjæreste som var på besøk.

Gjestearbeideren fra Litauen leide en leilighet av sjefen under arbeidsoppholdet i Sverige. Ved å følge kameravinklene i filmene, fant hun et skjult kamera installert oppe ved taklampen.

Etterforsker beslag

- Det er ikke så rart at hun ikke føler seg helt på topp nå, sier politietterforskeren som jobber med saken.

Arbeidsgiveren, en middelaldrende grønnsaksdyrker i Omkretsen kommune mistenkes nå for grovt brudd på privatlivets fred. Han benekter imidlertid å ha gjort noe ulovlig.

Politiet har tatt beslag i både kamera- og datautstyr.

- Vår dataekspert har klart å redde et antall slettede filer på mannens datamaskin. Vi får se hva det gir. Inntil videre er den mistenkte på frifot, sier politiet i Skåne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer