Forsvinningsmysterium

Filmet av politiet før Gabby forsvant

Politiet har offentliggjort video fra da Gabby Petito (22) og kjæresten Brian Laundrie (23) ble stanset i Arches National Park i Utah 12. august. Én måned seinere ble hun meldt savnet.

STANSET: Politiet har offentliggjort denne videoen av Gabby Petito (22) og kjæresten Brian Laundrie (23). De ble stanset av politiet i Arches National Park i Utah 12. august. Én måned seinere ble Gabby meldt savnet. Video: AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Forsvinningen til Petito framstår som et stort mysterium. FBI er koblet inn, og saken får massiv oppmerksomhet i amerikanske medier.

Kjæresteparet var egentlig på en bobiltur på tvers av USA da Laundrie kom hjem igjen mye tidligere enn planlagt og har hittil ikke samarbeidet med politiet. Petito har ikke gitt livstegn fra seg siden en tekstmelding til familien helt i slutten av august.

Videoen politiet i Moab har offentliggjort viser film fra kameraene som politibetjentene bærer på uniformen. Der framgår det at Petito hadde hatt en opprivende krangel med kjæresten.

Videobilder

Bobilen med de to ble stanset av politiet 12. august for å ha kjørt for fort og kjørt på en fortauskant nær inngangen til Arches National Park.

Videobildene viser at Petito er tydelig opprørt da politiet kommer bort til dem.

- Vi har kranglet i morges. Noen personlige greier, sier hun.

Laundrie sier på sin side at paret begynte å knuffe da han gikk inn i bilen med skitne føtter. Han gjør det også klart at han ikke ønsket å anmelde Petito for vold. Politibetjentene på stedet gjør det klart at det er Petito de oppfatter som den aggressive i krangelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer