Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Filmet brutalt angrep på gutt (17) i skolebuss

Satte seg på «feil» plass. 14- og 15-åring pågrepet i Illinois.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Et videoopptak viser det brutale overfallet av et 17 år gammel elev om bord en skolebuss i Illinois. Minst to medelever ved Belleville West High School er pågrepet for å ha slått og kvalt gutten på mandag, akkompagnert av jubel fra øvrige på bussen.

De mistenkte gjerningsmennene er 14 og 15 år, melder avisa Chicago Tribune.

I de første rapportene etter overfallet sa polititalsmann Don Sax at angrepet på gutten, som var hvit, av gjerningsmennene, som var svarte, så ut til å være rasistisk motivert, melder Associated Press (AP).

I lys av nye opplysninger sier politiet nå at dette ikke var tilfelle. Bakgrunnen for angrepet skal ha vært at gutten satte seg på «feil» plass, skriver AP.

Hendelsen startet da offeret forsøkte å finne seg en plass om bord bussen, og satte seg ved siden av de mistenkte. Det resulterte i en rekke slag mot ansiktet og kvelertak.

Situasjonen roet seg, før angriperne slo til igjen minutter seinere. Alt dette mens flere medelever på bussen sto i ring og heiet på de voldsmistenkte.

Det er ikke klart om bussjåføren gjorde noe for å stoppe angrepene. De mistenkte er suspendert fra skolen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling