Filmet drapet på Pascal

Christa W (50) ledet de fire kvinnene og ni mennene som forgrep seg på og drepte 5 år gamle Pascal. Han og flere andre barn ble solgt til tyske pedofile.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Historien og lille Pascals skjebne er så grusom at man kan fristes til å tro at den ikke er sann. Men ifølge tysk politi har flere av de 14 pedofile mennene og kvinnene som er pågrepet innrømmet at de bortførte og drepte den 5 år gamle gutten. I dag kommer det fram at de skal ha filmet drapet i tillegg.

Ni menn og fem kvinner er pågrepet. Hovedpersonen er en 50 år gammel kneipe-eier og prostituert som i tillegg skaffet barn til den pedofile ringen, Christa W. I avhør har hun innrømmet at de misbrukte og solgte Pascal og minst to andre barn.

Misbrukte fostersønn

Hele saken begynte å rulle da Christa W mistet omsorgen for sin 7 år gamle fostersønn. Gutten ble plassert i et nytt fosterhjem, og begynte å fortelle hva han og Pascal hadde vært utsatt for.

Tyske myndigheter er svært tilbakeholdne med opplysninger om den sju år gamle gutten. Men det er klart at han, Pascal og ei lita jente ble misbrukt på jernbane-kneipa.

Overgrepene ble styrt fra og skjedde for en stor del i ølkneipa «Tosca-Klause» i byen Saarbrücken-Burbach, skriver Aftonbladet.

Innrømte i går

Hva som egentlig har skjedd med Pascal og de andre barna ble først kjent i går. Da innrømte flere av de pågrepne at de drepte Pascal samme dag han ble bortført i september 2001. Da hadde overgrepene pågått over lang tid. Barna ble ført til baren, som ligger bare noen hundre meter fra hjemmet deres. I et møkkete og mørkt bakrom ble barna misbrukt.

De 14 i pedofilringen kjente hverandre og møttes på øl-bula for å drikke. Flere i omgivelsene visste at kvinnene var prostituerte, men ingen av naboene ante hva slags trafikk som ble drevet i nabolaget.

- Fremmede menn ringte på hele tiden. De gikk inn og ut. Ofte sto det småbarn ved døra også. Men hvem kunne forstå det som skjedde, spør en kvinne som bor i nabolaget til Bild.

12 drepte sammen

Tilståelsene gjør at statsadvokaten er sikker på å få de pågrepne dømt. Han er overbevist om at han kan bevise at 12 av de 14 drepte Pascal sammen. I tillegg vil sosialarbeideren som plasserte sjuåringen hos Christa W. å bli tiltalt. Ifølge Stern fins det ingen bevis på at Pascals familie var innblandet i overgrepene.

Pascal er ennå ikke funnet, men i avhør skal de pågrepne ha innrømmet at han ble gjemt i en nedlagt kiselgruve i Frankrike, rett ved grensa til Tyskland. Letingen pågår for fullt, og tyske og franske politifolk har tatt i bruk hunder for å finne liket av 5-åringen.

Det er ennå ikke funnet bilder eller video av overgrepene. Politiet tilbyr amnesti til dem som kan bidra med tips om fotomateriale.

GJENNOMSØKER: Fransk og tysk politi gjennomsøker et gruveområde i Frankrike.
FILMET: Lille Pascal ble drept samme dag han ble bortført, innrømmer flere av de pågrepne i saken.