Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Filmet ekstremværet på den thailandske ferieøya

- Ferien har blitt en våt fornøyelse, sier norske Stine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Familien Roaldsø fra Stavanger befinner seg nå på den thailandske øya Koh Samui.

På få dager har Sør-Thailand opplevd nedbør som sammenlignes med nedbørsmengden for et helt år, og minst seks mennesker er døde som følge av uværet. Meterologene mener regnet vil fortsette i ytterligere fire-fem-dager.

- Våt fornøyelse Stine Roaldsø har filmet en kjøretur i en av de oversvømte gatene på øya Koh Samui.

Hun sier at hun og resten av familien forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen, men inrømmer at det ikke var dette været de hadde håpet på da de for aller første gang skulle dra på ferie til Thailand.

- Vi krysser fingrene for at været letter, men det ser ut som at denne ferien blir en våt fornøyelse. Det har vi egentlig slått oss til ro med. Vi får heller reise til Thailand en gang til og gi det en ny sjanse da, sier Stine til Dagbladet.

- Forverret situasjon Dagbladet har i kveld vært i kontakt med flere nordmenn som oppholder seg på Koh Samui og i andre flomrammede områder sør i Thailand.

De forteller at situasjonen blir stadig verre og at de er usikre på hvordan de skal komme seg bort i uværet, som er ventet å vare i ytterligere minst to dager.

Ringer UD for råd Charteroperatøren Apollo opplyser at selskapet har ni norske turister på Koh Samui, og at alle er i sikkerhet sammen med ansatte fra reiseselskapet. Star Tour har ikke besvart Dagbladets henvendelse.

Utenriksdepartementet opplyser at det ikke har kommet inn meldinger om alvorlige hendelser med nordmenn involvert, men at noen har ringt for å få råd om hvordan de forholder seg til de store vannmengdene.

I THAILAND: Familien Roaldsø forteller at det har regnet så mye på øya Kos Samui i Thailand de siste dagene at flere hus har falt sammen, og enkelte veier gitt etter. Fra venstre: Kenneth Roaldsø, Solfrid Roaldsø, Espen Roaldsø, Stine Roaldsø.
I THAILAND: Familien Roaldsø forteller at det har regnet så mye på øya Kos Samui i Thailand de siste dagene at flere hus har falt sammen, og enkelte veier gitt etter. Fra venstre: Kenneth Roaldsø, Solfrid Roaldsø, Espen Roaldsø, Stine Roaldsø. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media