Filmet opp under skjørtet til modell - ble fanget av overvåkningskameraet

Nå har Brittanie Weaver sporet opp eklingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den amerikanske modellen Brittanie Weaver er vant til at folk ser på henne, men da en mann dukket ned bak henne og stakk et kamera opp under skjørtet hennes på en dyrebutikk i Los Angeles fikk hun nok.

Mannen ble tatt på fersk gjerning av Weaver mens han satt der med nettbrettet sitt stukket opp under skjørtet hennes.

- Skummelt Videoen du kan se øverst i denne saken inneholder overvåkningsbilder som viser hendelsen, og hvordan hun tilsynelatende varsler butikkpersonalet om mannen som er i ferd med å sikre seg sine perverse bilder.

- Folk sier at jeg er en modell og «hvem bryr seg?». Men folk betaler for å ta bilde av meg i komfortable og trygge omgivelser og jeg vet hvor bildene blir brukt, sier 22-åringen fra Los Angeles til New York Daily News.

- Hovedpoenget er at Californias lovverk bare ser på en forbrytelse som denne som en forseelse, noe som oppfordrer andre menn til å gjøre det samme. De får bare en smekk på lanken, og det er skummelt, sier hun.

Fant mannen på nettet Hun forteller også til avisa at hun har identifisert mannen gjennom det sosiale nettverket LinkedIn. Hun vil ikke navngi mannen i mediene, men har anmeldt ham til politiet.

Eieren av dyrebutikken sier til KTLA.com at han er glad for at overvåkningsbildene så klart viser hva som skjedde.

- Jeg er glad for at vi kan hjelpe til, forhåpentlig kan de (politiet) få gjort noe med det, sier butikkeieren Andrew.

- Jeg vil at han skal bli straffest på det sterkeste, sier Weaver til nettsida.