Filmet seg selv på bordell

Svenske FN-soldater konkurrerte om å ha mest sex. Derfor kjøpte de sex av prostituerte og filmet sitt eget besøk. - Alle visste hva som skjedde, hevder soldatene nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Alle viste hva som skjedde, vi fikk en masse kondomer av befalet, sier en av soldatene til Expressen.

- Det er bedrøvelig. Slikt hører ikke hjemme i Forsvaret, sier Henrik Berger, pressetalsmann for Swedint til Aftonbladet.

Konkurrerte om å ha mest sex

I september 2000 ble det avslørt at svenske offiserer ved KFOR-bataljonen i Kosovo konkurrerte om hvem som hadde sex med flest prostituerte.

Fremgangsmåten var å stemple jentene mellom lårene med sitt eget navn. I tillegg fotograferte de kvinnene som bevis for kameratene.

Tre offiserer, deriblant to fra pressekontoret, ble tiltalt og dømt for handlingene, men ifølge kilder dreier det om en langt mer utbredt virksomhet.

Filmet på horehus

Nå har flere fakta kommet på bordet. Sommeren 2000 reiste flere soldatere på 60-timerspermisjon til Struga i Makedonia for å kjøpe sex av prostituerte.

Her filmet soldatene besøkene på bordell. Det finnes film som viser hvordan flere svenske soldater besøker bordell i en kjeller. Kvinnene danser halvnakne foran soldatene og tilbyr sine seksuelle tjenester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer