Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Filmfiasko for Hurley og Grant

LONDON (Dagbladet): Det populære filmparet Liz Hurley og Hugh Grant har hatt en dårlig start med sin første film. Den kommer til å gå med et stort tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmen kalles «Extreme Measures» (Ekstreme tiltak), og er en sykehushistorie fra New York, hvor Hugh Grant har hovedrollen. Filmen ble lagd av Hurley og Grants selskap Simian Films. Den hadde premiere i september, men har bare tjent inn 120 millioner kroner på fem uker, og det er lite i Hollywood-målestokk.

Underskudd

Utgiftene blir ifølge beregninger som er gjengitt i den britiske avisa Sunday Business, på 510 millioner kroner. Inntektene kommer neppe til å bli på mer enn 365 millioner kroner, inkludert videosalg og kinoinntekter fra hele verden. Tapet blir dermed på nesten 150 millioner kroner.

Hurley og Grant blir ikke ruinert, de har bare satset fem millioner kroner selv. Underskuddet blir dekket av Castle Rock Entertainment, som ble eid av Ted Turner (CNN-eieren), og som nå eies av Time Warner.

Prøver igjen

Parets neste film «Dangerous Ground» er under produksjon. Det er en thriller fra Sør-Afrika. Hvis heller ikke den blir en suksess, betyr det nok at filmselskapet til Grant og Hurley blir avviklet. Det er ikke nok å ha filmplaner hvis ikke filmene trekker publikum.