Filmkjendis i fyllekjøring

Da den kvinnelige filmkjendisen ble stoppet mistenkt for fyllekjøring forsøkte hun på både skuespill, slag og spark for å slippe å blåse i alkometeret. Blodprøver viser 2,7 i promille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen med den kjente skuespillerinnen ble stoppet den 25. november i år da den kjørte svært vinglete rundt i Drammen Politidistrikt. Bilisten som kjørte bak varslet lensmannskontoret i Røyken om sikksakk-kjøringen.

Løp fra politiet

Politiet sier hun satte seg til motverge og nektet for å ha kjørt bilen. Hun krabbet ut av bilen og forsøkte å løpe fra åstedet, men hun ble raskt innhentet. Skuespillerinnen i 50-årene nektet plent å blåse i alkometeret og skal ha kommet med kjeftbruk av groveste sort mot de to lensmannsbetjentene. Den påseilede kvinnen både slo og sparket. Til slutt satte de håndjern på kvinnen som er kjent fra både film og TV-skjermer, i følge Fremtiden.

Sparket i skrittet

På legevakta nektet hun å avgi de nødvendige dråpene med blod, og politiet måtte holde kvinnen fast. Hun skal flere ganger ha forsøkt å sparke legen i skrittet. Analyser viser en promille på 2,7 etter at sikkerhetsmarginen er trukket fra. Saken er nå under etterforskning og vil komme opp like over nyttår, sier Thomas Blom ved Drammen Politikammer.

- I første omgang blir det noen runder med førerkortet, sier Blom til som ikke vil kommentere saken ytterligere.