Filmstjerne satser på tapssluk

Skuespilleren Dwayne Johnson (47), bedre kjent som «The Rock», med 151 millioner instagramfølgere, har kjøpt aksjer i Voss of Norway.

Tjener godt: Dwayne Johnson er tidligere blitt kåret til verdens best betalte skuespiller.
Tjener godt: Dwayne Johnson er tidligere blitt kåret til verdens best betalte skuespiller.Vis mer

(Finansavisen): Voss of Norway har vært et mareritt for aksjonærene. I 20 av 21 aktive år har vannprodusenten tapt penger og i balansen ligger det et fremførbart underskudd på nesten 900 millioner kroner.

Skuespilleren Dwayne Johnson, bedre kjent som «The Rock», frykter ikke selskapets tapshistorikk og har kjøpt et ukjent antall aksjer i Voss of Norway, skriver Finansavisen.

Johnson er tidligere amerikansk fotballspiller, wrestler og har de seneste årene blant annet vært skuespiller i filmene Fast & Furious, Jumanji, Baywatch og Vaiana.

I Voss vil han også fungere som en strategisk rådgiver, som skal fokusere på å ta vannprodusenten inn i nye markeder – blant annet i Kina.

– Tanken om å eie vann har alltid interessert meg, delvis fordi jeg drikker 15 liter om dagen, skriver han til sine 151 millioner følgere på Instagram.

Finansavisen lyktes ikke tirsdag å få en kommentar fra skuespillerens presseansvarlig.

Skal bygge store ting

Samarbeidet skal ifølge en pressemelding starte opp tidlig i 2020 og skuespilleren skal også jobbe med å utvikle nye varekategorier.

– Som en kulturell leder som vet hva publikum ønsker, er Johnsons globale innflytelse og ekspertise uvurderlig i arbeidet med å tilby merkevaren til nye kunder, skriver Voss of Norway i en pressemelding.

– Jeg er fornøyd med at min genuine entusiasme for Voss har utviklet seg til å bli en investering. Vi skal bygge store ting sammen, sier Johnson.

Ifølge Forbes har han en estimert formue på 89,4 millioner dollar, som tilsvarer 780 millioner kroner. I 2016 ble «The Rock» kåret til verdens best betalte skuespiller.

Andre økonominyheter:
-
Sjeføkonom: - Det vil komme som et sjokk på markedet
- Siddiser ser lys i supply