Fin flyt i juletrafikken

Men advarsel om glatte sideveier

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ingen innstilte fly utover kvelden og alle hjem til jul. Det lover SAS Braathens, som har det litt mindre travelt på lille julaften enn i går. Flyselskapet frakter 14.000 passasjerer innenlands i dag mot 17.000. Da måtte nærmere 1.000 passasjerer vente over natta på grunn av i alt 12 kanselleringer.

-Tidligere i dag har vi måttet innstille seks fly - tur retur Oslo - Bergen, Oslo - Stockholm og Oslo - Kristiansand. Alle passasjerer har kommet med seinere fly, sier informasjonssjef Siv Meisingset i SAS Braathens til Dagbladet.no.

Trafikken på Gardermoen er inntil 40 minutter forsinket, og det er bare registrert mindre forsinkelser på andre flyplasser. Knapp bemanning hos flygelederne i Stavanger og i Røyken er årsaken til forsinkelsene.

Glatte sideveier

-Biltrafikken går uten store problemer. Ved 17-tiden er trafikken ut av Oslo og de store byene mindre enn på en vanlig fredag. Hovedveiene er stort sett bare, men bilistene skal være oppmerksomme på glatte sideveier, særlig i Akershus, Østfold og Agder-fylkene, sier vaktoperatør Nils Aae ved Vegmeldingssentralen i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer