Fin flyt i juletrafikken

Men advarsel om glatte sideveier

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ingen innstilte fly utover kvelden og alle hjem til jul. Det lover SAS Braathens, som har det litt mindre travelt på lille julaften enn i går. Flyselskapet frakter 14.000 passasjerer innenlands i dag mot 17.000. Da måtte nærmere 1.000 passasjerer vente over natta på grunn av i alt 12 kanselleringer.

-Tidligere i dag har vi måttet innstille seks fly - tur retur Oslo - Bergen, Oslo - Stockholm og Oslo - Kristiansand. Alle passasjerer har kommet med seinere fly, sier informasjonssjef Siv Meisingset i SAS Braathens til Dagbladet.no.

Trafikken på Gardermoen er inntil 40 minutter forsinket, og det er bare registrert mindre forsinkelser på andre flyplasser. Knapp bemanning hos flygelederne i Stavanger og i Røyken er årsaken til forsinkelsene.

Glatte sideveier

-Biltrafikken går uten store problemer. Ved 17-tiden er trafikken ut av Oslo og de store byene mindre enn på en vanlig fredag. Hovedveiene er stort sett bare, men bilistene skal være oppmerksomme på glatte sideveier, særlig i Akershus, Østfold og Agder-fylkene, sier vaktoperatør Nils Aae ved Vegmeldingssentralen i Oslo.

Det er ikke meldt om alvorlige ulykker på veiene.