- Fin måte å være sammen på

Kronprinsen besteg Galdhøpiggen i dag.

NÅDDE TOPPEN: Kronprins Haakon var i dag med en tur til Galdhøpiggen, i regi av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) og Røde Kors. Foto: NINA HANSEN
NÅDDE TOPPEN: Kronprins Haakon var i dag med en tur til Galdhøpiggen, i regi av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) og Røde Kors. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Sammen med glade turgåere fra hele landet og alle verdensdeler, var kronprins Haakon i dag med på en topptur til Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen.

Fremmer integreringTuren arrangeres av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) og Røde Kors, som en del av prosjektet «Til Topps».

Tanken er å fremme integrering ved å arrangere ulike turer i norsk natur.

I forkant av turene blir deltakerne oppfordret til å samles og trene lokalt og på denne måten bli kjent med andre, både nordmenn og innvandrere.

Gikk sammen med ungdomsgruppeÅrets topptur startet i Lom, og turgåerne kunne velge mellom to ruter, avhengig av den fysiske formen.

Første puljen nådde toppen i går kveld.

Kronprinsen deltok i dagens utfordring.

Han tok følge til toppen med blant annet en ungdomsgruppe fra Bergen.

Til tross for at det var meldt skikkelig dårlig vær, ble deltakerne møtt med strålende sol og blå himmel da de startet turen.

Det var også utmerkede forhold på toppen, uten vind og skyer, ifølge Dagbladets fotograf på stedet.  - Dette er noe av det flotteste Norge har å vise fram, sa Haakon da hans gruppe nådde målet på toppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer