Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Finance Credit-bostyret har funnet millioner

Trond Kristoffersen sier at Finance Credit-kassa er tom. Men bobestyrerne har funnet millioner av kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bostyret i Finance Credit har funnet verdier for til sammen 74 millioner kroner som det antas kontrolleres av Trond Kristoffersen.

Blant annet er det funnet en konto med 9,6 millioner kroner på Isle of Man og en rekke leiligheter, hus og hytter i Norge og utlandet, skriver Dagens Næringsliv.

Kristoffersen, som er en av gründerne i selskapet, sa etter at han kom ut av varetektsfengsel for kort tid siden at det ikke finnes en eneste krone i noe skatteparadis. Dét er ikke bostyret i konkursboet enig i.

Blant de mest verdifulle eiendelene er to leiligheter i London som er verdt nærmere 40 millioner kroner. Selv om det er gjeld på leilighetene, så er det nettoverdier å hente her, mener bostyret.

I Oslo og Bærum har Kristoffersen de siste årene investert i flere hus og leiligheter. Noen av eiendommene står registrert på datteren.

Bobestyrer i Trond Kristoffersens personlige bo, Kjell Dagestad, sier at Kristoffersen i perioder har hatt et formidabelt personlig forbruk. Bare i løpet av et par dager i fjor skal han ha brukt 50.000 kroner på hotellopphold og klær i London.

Bobestyrerne forsøker nå å få kontroll over alle eiendommene og andre eiendeler som de mener Kristoffersen reelt kontrollerer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media