Finansnytt for Hvermannsen på web-tv

Nyhet for småsparere og finanstopper! Fra i dag av bringer Dagbladets web-tv deg oversiktlige analyser fra finansverdenen, før børsen åpner i Oslo. Hver dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Sendingen vil være aktuell for alle som har interesse for økonomi - fra småsparere til finanstopper, sier tv-medarbeider og programleder Tonje Grave i Dagbladet.no.

Web-tv-redaksjonen i Dagbladet samarbeider med nettstedet Finanskanalen når tv-avisa nå utvider sitt repertoar.

- Vi vil ikke bare gi kurser og resultatrapporter, men prøve å sette det som rører seg i det globale finansmarkedet i perspektiv.

Hun lover økonominyheter ribbet for finansielt stammespråk: Økonominytt skal være nyttig for flere enn dem som jobber med økonomi og finans til daglig.

- Men er det ikke nok medier som tar seg av finansnytt fra før?

- Våre sendinger skal gi en kortfattet oversikt du ikke finner andre steder. Vi forteller hva som skjer, hvorfor og hvilke konsekvenser det eventuelt får for deg og meg. Dessuten får du utvite hva det er verdt å følge spesielt med på i løpet av dagen.

Vi merker at nordmenn blir stadig mer interessert i børs, finans og næringsliv. Økonominytt skal være forståelig, uten å være lettvint, sier hun.

Redaktør Jon Mjølhus i Finanskanalen lover å rette blikket ut fra Norge.

- Ettersom verden blir tettere og tettere bundet sammen, føler vi at det er på tide å sette finansnyhetene i et globalt perspektiv, sier han.