Finansprofil nekter straffskyld etter champagnevold: - Han angrep meg som et vilt dyr

Hevder i retten forretningsadvokat var den aggressive part i basketak under innflyttingsfest på Frogner. - Oppspinn og løgnaktig, sier advokaten.

FORSVARER: Mette Yvonne Larsen forsvarer den tiltalte finansprofilen i Oslo tingrett. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
FORSVARER: Mette Yvonne Larsen forsvarer den tiltalte finansprofilen i Oslo tingrett. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den tiltalte finansmannen (47) dukket opp i Oslo tingrett i dag i olabukse, joggesko, grå skjorte og med en caps fra en prestisjefull amerikansk finansskole.

Der nektet mannen, som oppgir å være selvstendig næringsdrivende, straffskyld for grov kroppsskade mot en kollega i finansbransjen.

Mannen har vært taus i saken siden kort tid etter hendelsen skjedde i oktober 2016, og det har vært særdeles stille fra begge parter.

Champagneglass

Ifølge tiltalen slo og/eller stakk han den fornærmede mannen, en 57 år gammel forretningsadvokat, flere ganger i ansiktet, halsen og på kroppen på en innflyttingsfest på Frogner i Oslo.

Gjenstanden skal ha vært et champagneglass. Fornærmede fikk et kutt i kinnet på rundt fire centimeter. I tillegg fikk han kutt i halsen, på brystet og mageområdet.

I retten i dag forklarer tiltalte seg i detalj om hendelsen på festen i 2016. Ifølge han var fornærmede «tydelig ute av det» da de to snakket sammen først på festen.

Ifølge han skal den fornærmede 57-åringen ha begynt å snakke om yngre og eldre damer og at han foretrekker yngre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer