Finanstopper for Siv mot skatt: Få opp lommeboka – feiginger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare velgerne som strømmer til Fremskrittspartiet. Høyres «rike onkler» satser pengene på Frp i årets valg: Våkn opp er ordet som gjelder nå! Vi ender opp i et land hvor det som gjelder er å være uføretrygdet eller medlem av Taliban! heter det i en e-postaksjon sitert i Dagens Næringsliv og på hegnar.no.

Folk som strør om seg med utropstegn og frykter snikislamisering er vanligvis henvist til et anonymt liv i nettets underskog, men mottakerne denne gangen er landets rikeste og mektigste som oppfordres til å gi minst 10 000 kroner hver for å finansiere et regjeringsskifte. Lommerusk, skal vi tro investoren Øystein Stray Spetalen som skriver: Få opp lommeboka – feiginger.

Initiativtaker er Høyre-medlem og tidligere fondsforvalter Jan Eiler Fleischer, som ikke har tilgitt Per-Kristian Foss at han gjeninnførte utbytteskatten uten samtidig å fjerne formuesskatten. Hvorvidt han også er bekymret for at Taliban skal overta landet, sier han ingenting om. For noen år siden fikk han sine 15 minutter i rampelyset da han karakterisert Celina Midelfart som «en skjønn liten figur» på en næringslivskonferanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer