Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- «Finere» horekunder fikk VIP-service

TRONDHEIM (Dagbladet): - Club 4 ble brukt som dekke for prostitusjon, og «finere» horekunder - som for eksempel kjente forretningsmenn - fikk VIP-service.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hevdet Club 4s tidligere markedssjef, Rune Andersen, i sin forklaring for Trondheim byrett i går. Etter først å ha fortalt at han vil ta et moralsk oppgjør, slapp han den ene bomben etter den andre:

  • Club 4-leder Tom Ketil Krogstad skal ha truet ham på livet, fordi Andersen ville fortelle politiet sannheten om Club 4.
  • Massasjeinstituttet Fun Time var et bordell. Det ble drevet av Krogstads 41-årige samboer.

Fiffen

  • «Finere» kunder, som for eksempel kjente forretningsmenn, skal ha fått spesialbehandling:

De ville ikke gå på Fun Time, og fikk i stedet kjøpe sex på andre, finere og mer diskré adresser.

De horekundene som var for kjente i Trondheim til at de ville kjøre taxi, skal ha blitt hentet i bil av Krogstad og fraktet til disse mer diskré adressene.

Det kom mye forretningsfolk til leiligheten på Nedre Elvehavn, der Andersen bodde og jobbet en periode. Han skal selv ha vært vitne til at en meget kjent forretningsmann i Trondheim kom dit for å ha sex med en prostituert kvinne.

  • Det skal ha foregått åpenlys sex på Club 4: samleie, oralsex og annet. Meningen var ifølge Andersen at det skulle være en klubb for frisinnede mennesker, men han sier at han etter hvert fikk erfare at Krogstad hadde en skjult agenda og at han brukte Club 4 som dekke for prostitusjon. Til klubben kom det prostituerte.
  • Tom Ketil Krogstad skal ha sagt til Andersen at det er store penger å tjene på de prostituerte, og at han selv tok 300- 500 kroner per kunde.

  • Ifølge Rune Andersens eget regnskap var omsetningen i fjor på 2,8 millioner kroner, med et resultat på 1,4 millioner.

  • Ifølge Andersen skal Krogstad også ha hatt planer om å sette fyr på lokalene til Club 4 for å kunne kassere inn forsikringssummen.
KJØRES HARDT: Club 4-leder Tom Ketil Krogstad grilles i Trondheim byrett, både av aktor og av sin tidligere venn og kollega Rune Andersen. Sistnevnte kobler Krogstad til utstrakt hallikvirksomhet.
Hele Norges coronakart