Fingeravtrykket som kan spore 300 000-kroners tyveriet

Bedriftsleder i Hedmark har fått ny tro på oppklaring.

OVERVÅKNINGSVIDEO: Kristiansen Håndverksbedrift AS på Matrand i Eidskog kommune i Hedmark opplevde at en lastetraktor til 300 000 kroner plutselig var borte. Så tittet de på overvåkningsbildene. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag hadde ikke politiet tid til å opprette tyverisak om en Gehl maskinlaster til 300 000 kroner som ble stjålet fra Kristiansen Håndverksbedrift i Eidskog kommune i Hedmark.

Torsdag fikk bedriftsleder Thomas Kristiansen gode opplevelser med politiet i Kongsvinger da han møtte opp med opptak fra overvåkningskamera av en umaskert kar som åpenbart har å gjøre med tyveriet i tidspunktet etter klokka 07.28 sist søndag morgen.

- En av tjenestefolkene sirkulerte bilde av mannen til kolleger, og den andre var på bedriften for å sikre fingeravtrykk. Etter torsdagen har jeg mer tro på at det kan bli en løsning, sier Thomas Kristiansen til Dagbladet.

Fingeravtrykk

For det første: bildet av mannen i 30-åra på kameraet er så tydelig at andre politifolk vil kunne gjenkjenne han fra eventuelle andre saker som blir etterforsket.

For det andre: Kristiansen er rimelig sikker på at mannens fingeravtrykk finnes på snøskuffa han flyttet foran kamera.

- Vi ser tydelig av opptakene at han ikke brukte hansker. Og ingen av oss ni her på bedriften har rørt snøskuffa siden dette opptaket søndag morgen, sier Kristiansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer