Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fingertrøbbel ga bryllupsnatt

Anders Fiskå (22) tastet inn feil nummer da han skulle sende en sms til en kamerat. Det ledet ham til sitt livs kjærlighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet): -  Dette er helt topp, strålte Anders og Astrid Fredriksen (22) etter vielsen i Voie kirke i Kristiansand i går ettermiddag.

Foran stolte familier i en stappfull kirke ga de hverandre sine løfter - fire år etter at Anders gjorde sitt livs beste tabbe.

Gledestårene rant om kapp med regndråpene før paret og de 65 gjestene satte kursen for Gimlemoen og festmiddag.

Bommet på ett siffer

«Eg møde deg på shell-stasjonen. Haster!» skrev Anders i sms-en i august for fire år siden. Men det siste sifferet ble feil da han sendte meldingen, og den havnet hos Astrid i stedet for hos kameraten. Hun svarte ham likevel, men visste neppe at de fire år seinere ville gifte seg i hjembyen hennes.

Den feilsendte meldingen førte til hektisk flørting mellom de to. Selv om Astrid bor i Kristiansand og Anders i Stavanger, skjønte de fort at dette kunne være kjærligheten med stor K.

Etter to måneder med sms-kontakt, med opptil 30 meldinger daglig, ble de enige om å møtes for første gang. Anders satte seg på toget med kurs for Kristiansand. Avtalen var at han skulle ha en pose i hånda da han gikk av toget, mens Astrid skulle stå med mobilen sin i hånda på perrongen.

-  Det første møtet var fantastisk vellykket. Vi følte at vi kjente hverandre selv om vi ikke hadde sett hverandre før, sier bruden til Dagbladet.

-  Vi har sittet mye på toget etter at vi møttes første gang - annenhver helg besøkte vi hverandre.

-  Hvordan var førsteinntrykket?

-  Det var mye høyere enn forventningene. Det var jo vanskelig å si på forhånd, sier Astrid, som jobber i barnehage i hjembyen.

Bygd hus

Paret har nå bygd hus sammen i Vennesla utenfor Kristiansand. Astrid har bodd hjemme helt fram til vielsen, men fra og med i dag bor begge i det nye huset. Bryllupsnatta ble tilbrakt på Caledonien hotell i sørlandsbyen, men noen bryllupsreise blir det foreløpig ikke for sms-paret.

-  Det er dyrt nok å bygge nytt hus, sier de samstemt.

De to ble enige om å gifte seg i august i fjor, og ifølge bruden var Anders litt engstelig for å få nei, og forhørte seg litt før han gikk ned på kne. Men i går var all tvil borte for elektrikeren fra Rogaland.

-  Jeg synes det tok lang tid der inne, og ble nesten litt utålmodig, gliste brudgommen etter vielsen.

SMS-LYKKE: Anders Fiskå (22) skulle sende en sms til en kompis, men tastet feil nummer. Meldingen gikk til Astrid Fredriksen (22), og derfra utviklet forholdet seg lynraskt. I går giftet de to 22-åringene seg i Kristiansand.
NYTT HUS: Anders og Astrid flytter sammen i nytt hus i dag, og har valgt å utsette bryllupsreisen foreløpig.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling