Finito

Spansk temperament ble for sterk kost for Tom Cruise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom Cruise er blitt ungkar igjen, skriver Aftonbladet. Han skal ha bedt den spanske skjønnheten Penelope Cruz finne sitt eget sted å bo.

- Sjalusi tok knekken på forholdet, sier en av parets venner.

Penelope skal ha hatt store problemer med Toms tette bånd til sin eks-kona Nicole Kidman. Hun skal også ha følt at Cruise' karriere alltid gikk foran hennes egen.

Bruddet kommer som en overraskelse på de fleste. I intervju etter intervju har de to turtelduene uttrykt sin stormende kjærlighet til hverandre, og det skal ha vært Tom Cruise som ba Cruz flytte inn til ham. Så gikk ryktene om at bryllupsplanene var innstilt, og nå må altså Penelope finne seg et eget krypinn.

Forelskelsen skal ha fått sin første knekk da Cruise ville tilbringe en dag sammen med Kidman og deres to barn i Sydney i jula. Penelope skal da ha tent på samtlige plugger og truet Tom med en rask retur fra juleferien. Da Tom ga etter for Cruz, dro hun hjem likevel.

Om jula har vart helt til påske er usikkert, men 1. påskedag skal Cruz ha kjøpt en enveisbillett til Madrid. Med Tom Cruise i en aktiv birolle, denne gangen som ungkar. Så lenge det varer.

john.rasmussen@dagbladet.no

HVETEBRØDSDAGENE ER OVER: De rakk aldri å gifte seg, og nå går ryktene om forholdets plutselige slutt.
I KULISSENE: Tom Cruise' forhold til eks-kona Nicole Kidman skal ha blitt for sterk kost for den fyrrige spanjolen Penelope Cruz.