Finkjemmer parker etter Chandra

Politiet utvider letingen etter den forsvunne praktikanten Chandra Levy (24). Nå endevendes parker i nærheten av Levys bosted i Washington.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ble letingen utvidet da et femtitalls politifolk ved hjelp av hunder lette etter spor i Rock Creek Park i Washington.

Elektroniske spor

Parkområdet ligger ikke langt fra Levys leilighet, og etterforskere vet at Chandra Levy har vært innom en webside om Klingle Mansion, som i dag benyttes som kontor for parkdriften.

Internettoppkoblingen 1. mai fra klokka 9.30 til 13 er siste livstegn fra den 24 år gamle kvinnen.

På bakgrunn av de elektroniske sporene bestemte etterforskningsledelsen seg for å endevende deler av det store parkområdet.

Leter videre

Ifølge CNN vet ikke politiet sikkert om Chandra Levy har vært i parkområdet, men alle tenkelige spor følges opp. Den seks timer lange letingen var resultatløs, bortsett fra funn av det som antakelig er flere benrester fra dyr, skriver Washington Post. Benrestene er sendt til medisinsk sakkyndige for nærmere undersøkelser.

I dag vil politiet fortsette å finkjemme to parker i Washington for spor etter den forsvunne 24-åringen.

I tillegg vil politiet dele byen inn i sektorer og lete etter steder hvor en person kan tenkes å begå selvmord - eller avkjørsler en bilfører kan ha brukt for å kvitte seg med et lik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer