Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Finlands største flyplass evakuert to ganger på samme dag: 20 personer fikk pusteproblemer etter gasslekkasje

Skal ha fått problemer med å puste.

EVAKUERT: Deler av flyplassen i Helsinki, hovedstaden i Finland, ble torsdag evakuert to ganger som følge av det man antar har vært gasslekkasjer. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Reuters / NTB Scanpix
EVAKUERT: Deler av flyplassen i Helsinki, hovedstaden i Finland, ble torsdag evakuert to ganger som følge av det man antar har vært gasslekkasjer. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Deler av flyplassen i Helsinki, hovedstaden i Finland, ble torsdag evakuert to ganger som følge av det man antar har vært gasslekkasjer.

I alt 20 personer som pustet inn gassen, skal ha opplevd problemer med å puste, hvorav fire ble kjørt til sykehus, melder YLE, den finske rikskringkasteren.

Man antar nå at gasslekkasjen skal stamme fra apparater på flyplassen som har gått i stykker, men det er ikke bekreftet.

Myndighetene skal imidlertid ikke mistenke at det dreier seg om noe annet enn teknisk svikt eller feil, og ikke noe kriminelt.

Det var terminal to som ble evakuert to ganger, ifølge YLE. Den første alarmen gikk 11.15, den andre gikk 13.10.

Nå skal terminalen igjen være åpnet, men som følge av evakueringen har det oppstått en rekke forsinkelser ved flyplassen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media