- Finner ham ikke på Rimi

Sykepleierstudentene Christina Kavli (24), Signe Rasmussen (24) og Silje Rimeslåtten (23) vet godt hvilken mann de vil ha. - Menn med god utdanning som vet hva de vil, sier jentene enstemmig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nei til menn uten status- Kvinnen er blitt uavhengig av mannen. De klarer seg selv økonomisk og trenger ikke en forsørger for enhver pris. Vi kan vente til vi finner den rette, sier Signe Rasmussen bestemt. Venninnene nikker. De har slettes ikke tenkt å finne seg en mann med det første.

- Drømmemannen er ingen materialist, men han må vite hva han vil med livet sitt. Jeg ønsker ikke å dele livet med en som står opp klokka elleve om formiddagen, sier Silje Rimeslåtten. Hun er singel og lykkelig med det.

- Jeg føler ikke noe hastverk. Skal jeg først finne meg kjæreste, skal det være noen jeg virkelig liker, sier hun og legger til:

- Han skal i hvert fall ikke sitte i kassa på Rimi.

Når jentene møtes rundt kafébordet på The Broker i Bogstadveien, går praten livlig om menn.

- Klart vi snakker litt om gutta, men ikke i det uendelige. Jeg tror ikke kvinner nå til dags har så hastverk med å finne seg en livsledsager, sier Christina Kavli. Selv kan hun vente i mange år før hun bestemmer seg. Kommer ikke den rette, kan det være.

- Innen sykepleierstudiet er det jo ikke akkurat overflod av det motsatte kjønn, sier Christina.

- Ja, og det som er der, er ikke akkurat noe å skryte av, sier Silje.

- Nei, da får det heller være. Litt kresen må det jo være lov til å være, sier Christina.

MÅLBEVISSTE: Christina Kavli, Signe Rasmussen og Silje Rimeslåtten vet hva de vil ha.