- Finner trolig ikke Engla (10) i live etter i dag

Pressekonferanse om Engla-saken nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet holder i dag en pressekonferanse i forbindelse med forsvinningen til 10 år gamle Engla Juncosa-Höglund.

Der opplyses det at det regnes som om håpet er ute for å finne Engla i live, hvis hun ikke finnes i dag. 

- Har vi ikke funnet henne i kveld, bedømmer vi det slik at vi ikke kommer til å finne henne i live, sier Sten Sabel i Redningstjenesten på pressekonferansen, ifølge SvD.se.

Bilen bevis

- Vi har hatt en enorm oppbacking, og det er vi veldig takknemlige for. Men vi kjenner på en måte at vi er på vei mot slutten når det gjelder å lete i dette området. Er hun innendørs, kan hun finnes i live, om hun ligger skadet utendørs er det ifølge leger jeg har snakket med ikke noen stor sjanse for at hun har overlevd, sies det videre ifølge Aftonbladet

Tidligere i dag ble en 42 år gammel mann pågrepet, og er mistenkt i forbindelse med forsvinningen. Politiet forteller at bilen til mannen regnes som et av bevisene mot ham.

- Vi har et kjøretøy som har vært synlig, og har jobbet ut fra det. Vi har et antall kjøretøy beslaglagt, uttalte spaningsleder Mats Nygard på pressekonferansen.

Politiet har fått mange tips fra folk, og håper på å fortsette å få tips fra folk som har gjort iakttakelser i nærområdet.

- Finner trolig ikke Engla (10) i live etter i dag

Leter i skogen

Om søket fortsetter, har vært et stort spørsmål for politiet i dag, ifølge Expressen.se.

Tiåringen Engla forsvant lørdag ettermiddag, da hun var på vei hjem fra fotballtrening. En 42 år gammel mann er mistenkt for kidnapping, men nekter for å ha gjort noe galt.

Tirsdag har også politiet undersøkt et tips om en mann som fantes i området ikke langt fra der Engla forsvant, i dette tidsrommet. En parkeringsplass er sperret av og undersøkes.

Ved lunsjtid tirsdag gikk de fleste hundepatruljene rundt i skogsområder i Stjärnsund. Politiet håper fremdeles å finne spor etter jenta der, og høyeste prioritet er å finne mobiltelefonen hennes.

Saken oppdateres