Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Finnmark AP: - Nei til sammenslåing av Troms og Finnmark

Vedtatt på årsmøtet.

- BLIR KREVENDE: Avtroppende fylkesleder Ingalill Olsen sier til VG at det blir krevende å finne frem til en ny sammenslåings-avtale sammen med Troms. Foto: Erlend Aas / Scanpix
- BLIR KREVENDE: Avtroppende fylkesleder Ingalill Olsen sier til VG at det blir krevende å finne frem til en ny sammenslåings-avtale sammen med Troms. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Finnmark Arbeiderparti sier nei sammenslåing av Troms og Finnmark. Det ble vedtatt på årsmøte i Finnmark arbeiderparti, melder NRK, som også skriver at dette etter alt og dømme betyr at kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) må gripe inn i den betente konflikten.

For Finnmark Ap er så dominerende i fylkestinget at vedtaket på årsmøtet i Kirkenes søndag formiddag i praksis også betyr nei til den fremforhandlede avtalen om sammenslåing med Troms, skriver VG.

Avtroppende fylkesleder Ingalill Olsen sier det blir krevende å finne frem til en ny sammenslåings-avtale sammen med Troms.

- Troms må ta innover seg reaksjonene fra Finnmark. Så må vi legge bånd på oss i det videre arbeidet om en avtale fra Finnmarks side også, sier Olsen til avisa.

Saken oppdateres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!