Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Finnmark Ap snur - sier nei til sammenslåing med Troms

Rett før fylkesårsmøtet starter i Kirkenes i dag.

NEI TIL SAMMENSLÅING: Alf E. Jacobsen (Ap), ordfører i Hammerfest kommune, stemmer nei til sammenslåingsavtalen mellom Troms og Finnmark. Arb Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix.
NEI TIL SAMMENSLÅING: Alf E. Jacobsen (Ap), ordfører i Hammerfest kommune, stemmer nei til sammenslåingsavtalen mellom Troms og Finnmark. Arb Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nei-vinden som har blåst over Finnmark Arbeiderparti, får fylkesstyret til å snu i håp om at det skal bli et enstemmig vedtak fra fylkesårsmøtet.

- Vi kommer til å legge fram en ny innstilling. Den er ikke klar ennå, men konklusjonen er at styret foreslår at årsmøtet i Finnmark Ap sier nei til avtalen om å slå sammen Troms og Finnmark, sier fylkesnestleder og Hammerfest-ordfører Alf E. Jacobsen til NTB.

De siste dagene har stadig flere lokallag hatt møter der medlemmene har sagt et klart nei til avtalen.

Etter at Hammerfest som det største lokallaget sluttet seg til nei-fløyen, var det klart at et flertall av delegatene på årsmøtet i Finnmark Ap kommer til å stemme ned avtalen.

(NTB).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!