Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Finnmarking vant over 10 mill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann fra Finnmark stakk av med seieren i gårsdagens trekning i Viking Lotto,

Familiefaren kunne innkassere hele 10.410.413 kroner, og dermed 1999's hittil høyeste premieutbetaling fra Viking Lotto. Norsk Tipping AS har vært i kontakt med vinneren som ikke hadde sovet altfor godt siden han sjekket kupongen sin i går kveld. Vinneren ønsket foreløpig å være anonym.

Denne premien er den største som er utbetalt i Finnmark noensinne. Den forrige rekorden var på 6.026.504 kroner og ble utbetalt på en førstepremie i Lotto i 1991.

Totalt er det 40 vinnere i Finnmark som kan kalle seg millionærer etter å ha vunnet i Lotto og Viking Lotto, og i går kveld kom altså nummer 41.

Rekordutbetalingen i Viking Lotto er fra 1993, da en mann mottok 13.697.000 kroner, og gårsdagens premie på 10.410.413 kroner er den 6 største utbetalingen i Norge siden Viking Lotto startet i 1993.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling