KOLLIDERTE:  Fire personer er alvorlig skadd og én person lettere skadd etter at en bil kjørte i full fart rett inn i en bygård på Grünerløkka. Foto: Foto: Iselin Holmedal Gjelstad
KOLLIDERTE: Fire personer er alvorlig skadd og én person lettere skadd etter at en bil kjørte i full fart rett inn i en bygård på Grünerløkka. Foto: Foto: Iselin Holmedal GjelstadVis mer

Fire alvorlig skadd etter å ha krasjet inn i en bygård i Oslo

Politiet forsøkte å stanse bilen. Like etter kolliderte den på Grünerløkka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde klokken 1.30 i krysset mellom Sars gate og Siebkes gate. Det var fem personer i bilen, og flere av dem ble sittende fastklemt.

Spesialenheten for politisaker er koblet inn i saken, skriver Aftenposten.no.

- Like før ulykken meldte en politipatrulje fra om at de forsøkte å stanse en bil på Nylandsveien i Oslo. Bilen stakk av, men etter svært kort tid fikk vi melding om at bilen vi forsøkte å stanse hadde kjørt inn i en bygård. Fire personer er alvorlig skadd. En er lettere skadd, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt.

Spesialenheten for politisaker fikk melding om ulykken fra Oslo politidistrikt klokka 01.45 i natt.

- Vi jobber på spreng med å kartlegge hva som har skjedd. Jeg kan ikke uttale meg om hendelsen før vi har fått gjort dette, sier etterforskningsleder Helle Gullseth ved Spesialenheten til Dagbladet.