ALVORLIG SKADET: De fire personene som satt i bilen er alvorlig skadet, ifølge politiet. Bilen havnet på taket i en hage etter utforkjøringen. Foto: Bjørn Eirik Jørgensen
ALVORLIG SKADET: De fire personene som satt i bilen er alvorlig skadet, ifølge politiet. Bilen havnet på taket i en hage etter utforkjøringen. Foto: Bjørn Eirik JørgensenVis mer

Fire alvorlig skadet etter at bil havnet på taket i hage. Vitne: - Bilen holdt absurd høy fart

- Kunne ikke se hva slags farge det var på bilen en gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire personer ligger på sykehus med det politiet beskriver som alvorlige skader etter at bilen de satt i kjørte ut og havnet på taket i en hage i Melbu i Hadsel kommune i Nordland. Politiet mener bilen holdt svært høy fart i forkant av utforkjørselen. Det sier også Bjørn Eirik Jørgensen, som var ute og gikk tur med hunden da han hørte bilen komme.

- Da jeg hørte bilen komme gikk jeg ut i grøfta. Bilen holdt absurd høy fart. Det gikk så fort at jeg ikke kunne se hva slags farge det var på bilen en gang, sier Jørgensen til Dagbladet.

Politiet sier at sporene på stedet og skadene på bilen underbygger at føreren har ligget langt over fartsgrensa.

- Slik det ser ut på stedet og opplysningene fra åstedsundersøkelsen indikerer at bilen sannsynligvis har hatt svært stor fart. Det er tydelige skrensespor i veien og mye skader på bilen, sier Frode Strende, operasjonsleder i Midtre Hålogaland politidistrikt.

Politiet sier de ikke har noen indikasjoner på at føreren skal ha vært ruset.

Tre av personene som satt i bilen er fløyet til Universitetssykehuset i Tromsø. Den fjerde ble kjørt til sykehuset i Stokmarknes. To av dem satt fastklemt etter ulykka.

Midtre Hålogaland politidistrikt meldte om ulykka klokka 03.41 natt til søndag.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram