<strong>DØMT I TINGRETTEN:</strong> Leif Ivar «Leifen» Kristiansen, antatt leder for Hells Angels i Norge. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet
DØMT I TINGRETTEN: Leif Ivar «Leifen» Kristiansen, antatt leder for Hells Angels i Norge. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet Vis mer

Fire år og ni måneders fengsel for Hells Angels-«Leifen»

Den antatte HA-lederen dømt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den antatte Hells Angels-lederen Leif Ivar Kristiansen (51) ble dømt til fire år og ni måneders fengsel i hasjsaken i Sør-Trøndelag tingrett.

En 32 år gammel mann som vitnet mot den antatte HA-lederen, ble idømt 420 timer samfunnstraff og 60 dagers fengsel, som allerede er sonet i varetekt.

Kristiansen og fire andre menn var tiltalt i forbindelse med et parti på 9,9 kilo hasj, som ble beslaglagt av politiet i mai 2009.

Kristiansen var også tiltalt for ran, fordi han skulle ha truet til seg flere hundre tusen fra to andre tiltalte som erstatning for det beslaglagte hasjpartiet.

Han var også tiltalt etter den såkalte mafiaparagrafen 60a, fordi han sammen med to av de andre tiltalte skulle ha dannet en organisert kriminell gruppe. Aktoratet frafalt dette tiltalepunktet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer