Fire arrestert for drapet på Rhys (11)

I alt femten arrestasjoner i saken. Tenåringer arrestert i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire menn, en 24-åring, en 20-åring, en 17-åring og en 16-åring, ble i dag arrestert for drapet på Rhys Jones (11), melder Sky News.

Ingen av dem er avhørt.

Politiet har nå i alt arrestert 15 personer i saken, og de 4 som ble arrestert i dag har ikke tidligere vårt arrestert i saken.

– Arrestasjonene er basert på informasjon fra vitner og tips og undersøkelser fra vår side, sier Patricia Gallan i politiet i Liverpool.

– Alle de som er arrestert så langt er sentrale i etterforskningen. Når vi har grunn til å mistenke noen, så vil de bli arrestert, sier Gallan til Sky News.

Rhys ble skutt og drept forrige onsdag utenfor en pub i Croxteth en forstad til Liverpool.

11-åringen ble skutt av en tenåring som syklet forbi. Vedkommende hadde skjult ansiktet ved hjelp av en hettegenser og skjøt mot Rhys og to kamerater som var på vei hjem etter fotballtrening. Rhys ble truffet av et skudd i nakken og døde mens han lå i morens armer.

Rhys Jones (11) kan ha blitt drept i et gjengritual. Gjengene legger ut skrytevideoer med våpen og voldsbruk på YouTube.

DREPT: Rhys Jones (11) ble et uskyldig offer for det som antas å være gjengkriminalitet. Foto: ANDREW YATES/AFP/Scanpix
DREPT: Rhys Jones (11) ble et uskyldig offer for det som antas å være gjengkriminalitet. Foto: ANDREW YATES/AFP/Scanpix Vis mer