Fire arresterte i Posh-saken settes fri

Fire av de ni arresterte mistenkt for å ville kidnappe Victoria «Posh Spice» Beckham ble satt fri imorges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fem menn er foreløpig siktet for tyveri og blir ifølge London-politiet framstilt i forhørsretten mandag.

Av de fire som ble satt fri, er tre - to menn og en kvinne - satt fri mot kausjon. Den fjerde, en kvinne, ble satt fri uten betingelser.

Politiet har så langt ikke kunnet fremme formell siktelse mot noen av de arresterte for planer om å kidnappe Victoria Beckham og hennes to barn, men etterforskningen fortsetter, sa en talsperson for Scotland Yard.

Avistips

De fem som siktes for tyveri var blant de ni som ble pågrepet av væpnede politifolk i helgen. De ble arrestert etter tips fra tabloidavisen News of the World, som hevder at dens journalister infiltrerte en bande kriminelle rumenere og albanere.

Hensikten med infiltrasjonen var ifølge News of the World, som sliter med rykte som et lite seriøst skandaleorgan, å avdekke et større kunsttyveri. Bandens medlemmer skal ha stjålet en antikk, juvelbesatt turban verdt 60.000 pund (700.000 kroner) fra det berømte britiske auksjonshuset Sotheby's.

Kidnapping

Det er dette tyveriet de fem bandemedlemmene nå formelt blir siktet for. Samtidig fortsetter britisk politi å etterforske påstandene om at disse fem, to andre menn og to kvinner hadde planer om å kidnappe Victoria Beckham, tidligere medlem av jentegruppa Spice Girls og nå gift med det engelske fotballandslagets kaptein David Beckham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer