Fire barn skutt og drept i California

Seks døde etter mann åpnet ild mot egen familie.

DREPTE FIRE BARN: Totalt seks personer ble drept da en mann åpnet ild mot sin egen familie i dette eksklusive nabolaget i Santa Clara, California. Fire av de drepte er barn. Foto: Scanpix/AP Photo/Tony Avelar
DREPTE FIRE BARN: Totalt seks personer ble drept da en mann åpnet ild mot sin egen familie i dette eksklusive nabolaget i Santa Clara, California. Fire av de drepte er barn. Foto: Scanpix/AP Photo/Tony Avelar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nok et lite barn er bekreftet drept etter et skytedrama i et hus i Santa Clara utenfor San Francisco, California, melder den lokale nyhetsstasjonen KESQ.com.Dermed er fire av total seks drepte barn. Gjerningsmannen tok sitt eget liv på åstedet, i det myndighetene kaller en familietragedie.

Skyteepisoden som fant sted i et eksklusivt nabolag søndag kveld lokal tid.

Den eneste overlevende, en voksen kvinne, ligger fortsatt livstruende skadd på sykehus.

- Da politiet kom hit så fant de flere skuddoffer inne i hjemmet. Det er fem som er bekreftet døde inne i huset. To andre ble transportert til sykehuset med livstruende skader, sier polititalsmann Phil Cooke ifølge AFP.

Motivet for drapene er ikke kjent. California har de siste månedene blitt rystet av en rekke liknende skyteepisoder, skriver CNN.

En Los Angeles-familiefar drepte i januar sine fem barn, kone og tilslutt seg selv, etter at han fikk sparken fra jobben.

I desember stormet en mann, utkledd som julenissen, hjemmet til sine tidligere svigerforeldre. Ni personer ble drept etter at han åpnet ild mot ekskona og satte fyr på huset. Gjerningsmannen begikk deretter selvmord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer