Fire biler i ulykke på E18

Brannvesenet opplyser om et skadested på 350 meter.

SKADESTED: Brannvesenet meldte om mye vrakrester på stedet etter ulykka på E18. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen
SKADESTED: Brannvesenet meldte om mye vrakrester på stedet etter ulykka på E18. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fire biler støtte sammen på E18 ved Undrumsdal i Tønsberg tirsdag ettermiddag.

E18 var stengt i begge retninger, da det som følge av veiarbeid kun er ett løp i bruk. Klokka 15.10 melder politiet at veien er åpen igjen.

Ved 15.30-tida holder køen på stedet på å løse seg opp.

Alle fire sjåførene er brakt til sykehus, men uten alvorlig personskade, melder politiet.

- En mann i 60-åra mistenkes for å ha forårsaket ulykken. Det er besluttet førerkortbeslag og blodprøve. Berging er i gang og ett felt er åpnet for trafikk, melder politiet klokka 14.55.

- Det er vrakdeler over et område på minst 350 meter, brannmannskaper rydder alt de kan. Det er en god del glass, derfor er også feiebil bestilt, men om vi må bruke den må vurderes når grovryddingen er ferdig, sier vakthavende brannsjef Andrew C. Wright i en pressemelding fra Vestfold interkommunale brannvesen.

Brannvesenet opplyser videre at det er vrakdeler over et stort område på stedet. Tre biler på stedet er gjort strømløse.

- Vi har gjort tre biler strømløse. Ser heldigvis ikke ut til at det er noen personskader av betydning. Vi rydder skadestedet, barker på søl av væsker og soper sammen vrakdeler, sier brannmester Henrik Oseberg i pressemeldingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer