Fire bomber og vekk me'n

- Jeg traff noe så inn i granskauen, sier Ole Klemetsen (28) etter å ha slått amerikanske Tyrone Castell (28) rett ned og helseløs i løpet av to knappe runder i København. - Akkurat nå er jeg sterk som en okse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Når de ligger, så ligger de, sier Lukkøye til Dagbladet.

- Og ikke for skryte, men jeg tror alle hadde ramlet med det jeg leverte i denne kampen. For etter en måned med knallhard trening måtte jeg få overskuddet og energien ut av kroppen.

Det landet i trynet på Tyrone Castell.

Fra høyresving til rock

To ganger venstre hook og to lange Lukkøye-spesial - den høyre svingen - felte amerikaneren i KB-Hallen. Det er fire bomber, det. Og så dro den norske proff-pugilisten hjem på hotellrommet for å klimpre litt på gitaren.

I kveld er det nemlig konsert.

- Lørdag og søndag spiller jeg i Krogedal rett ved Kvinesdal, sier Lukkøye.

- Jeg skal ha med meg en hel drøss glitrende musikere. Og det trenger jeg nå - et par konserter og litt gøy.

- Mandag er jeg tilbake på treninga.

Team Klemetsen gikk til gårsdagens kamp med et ferskt forlik og trusselen om et nytt søksmål i bagasjen. Akkurat som om det spilte noen rolle. For når junior går i ringen, er det bare én lov som gjelder:

Jungelens lov.

Alt stemte

Men hva fikk Lukkøye ut av kampen?

- Fikk ut av kampen? Jo, det skal jeg si deg. Denne kvelden her ga meg mye mer enn noen kan forstå. For første gang på mange kamper klarte jeg endelig å ta ut ett hundre prosent. Det betyr at jeg er blitt bedre, at det grundige treningsarbeidet vi har gjort er riktig, og at jeg er sterk som en okse. For Tyrone Castell er ingen tulling.

Men:

- Han var sjanseløs, sier Lukkøye.

Den delen av framtida som kan komme til å handle om juss, bryr ikke Ole Klemetsen seg om. Han bare trener, han - og bokser. Og når Krogedal har hatt det godt stemte sirkuset på besøk i helga, rettes blikket mot 27. oktober.

- Den neste kampen, sier Lukkøye.

- Jeg kan knapt vente.