SPERRET: Veien ved campingplassen er sperret av og det jobbes med sikring av spor. Bilen på bildet tilhører politiet. Foto: Ola Dahl
SPERRET: Veien ved campingplassen er sperret av og det jobbes med sikring av spor. Bilen på bildet tilhører politiet. Foto: Ola DahlVis mer

Kvinne funnet med alvorlige hodeskader i campingvogn:

Fire dager senere aner politiet fortsatt ikke hva som har skjedd

Kvinnen som ble funnet hardt skadet i sin egen campingvogn har fremdeles ikke vært i stand til å bli avhørt.

Kvinnen i slutten av 40-åra som søndag formiddag ble funnet alvorlige hodeskader i en campingvogn på Kvamsfjellet, er fremdeles innlagt på sykehus. Politiet opplyser torsdag til Dagbladet at hun nå er ved bevissthet.

Politiet var mandag på stedet hvor kvinnen ble funnet, og sikret blant annet flere spor. Fire dager etter at hun ble funnet, er det fortsatt umulig å si hva som har skjedd.

- Vi vet dessverre ikke noe mer konkret enn det vi gjorde i starten av uka. Vi venter fortsatt på å komme i kontakt med fornærmede. Tilstanden hennes har bedret seg, og hun er bevisst. Men hun er fremdeles ikke avhørt, sier Jon Reidar Gaarden, lensmann i Midt-Gudbrandsdal, til Dagbladet.

Pågrepet og løslatt

Kort tid etter at kvinnen ble funnet pågrep og siktet politiet en mann. Vedkommende ble kort tid senere løslatt, og har ikke lenger status som mistenkt i saken. Det har heller ingen andre på nåværende tidspunkt.

Gaarden forteller at politiet etter fire dager står med svært få ledetråder i saken. Så få at de fremdeles ikke er sikre på om hodeskadene kvinnen har er påført av andre eller henne selv i forbindelse med et uhell.

- Vi kan på nåværende tidspunkt ikke slå fast om det er noe kriminelt eller ikke som har skjedd i denne saken, sier lensmannen.

Ingen vitner

Ifølge politiet var det i helga svært få personer i området hvor campingplassen og kvinnens campingvogn befinner seg. De har derfor ikke kommet i kontakt med noen vitner til hendelsen.

Den skadde kvinnen ble sendt til Ullevål universitetssykehus med ambulansehelikopter etter at hun ble funnet. Dagbladet var mandag formiddag vært i kontakt med et vitne på stedet, som var med da kvinnen ble oppdaget. Vedkommende beskrev campingvogna hvor kvinnen ble funnet som «et helt forferdelig syn».

Politiet har gjennomført en rekke avhør i saken, først og fremst av venner og familie. De ønsker fremdeles tips fra mennesker som har vært i området fra lørdag ettermiddag og søndag formiddag, og som kan ha informasjon om hva som har hendt.