Fire døde av forgiftet sprit

I Larvik er fire personer døde etter å ha drukket forgiftet sprit. En person er fengslet mistenkt for å ha solgt ulovlig sprit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er trolig fire av byens løse fugler som er omkommet av forgiftet sprit. De skal ha drukket sprit fra flasker som ser ut som originalvarer men som trolig har vært forgiftet. En person er varetektsfengslet mistenkt for ulovlig alkoholsalg. Det er whiskymerket "The Claymore" og konjakkmerket "Sainte Joseph" som ble funnet hos siktede.

Mannen er varetektsfengslet for fire uker. Siktedes forsvarer, advokat Ole Rasmussen, ønsker ikke å kommentere saken, melder Østlandsposten.

Nissen-Sollie advarer folk mot å drikke noe annet enn originalt brennevin. Politiet vet ikke om den livsfarlige spriten er hjemmebrent eller smuglet inn. Politiinspektør Tove Nissen-Sollie i Larvik ber nå publikum ta kontakt med politiet om de er blitt tilbudt sprit på 0,75-liters flasker.

<B>ADVARER:</B> Politiinspektør Tove Nissen-Sollie advarer folk mot å kjøpe illegal sprit etter at fire mennesker døde av forgiftet brennevin.