Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire døde etter at småfly krasjet i hus i California

I tillegg er ytterligere to personer skadd.

KRASJ: Småflyet skal ha krasjet med to hus i Riverside i California. Foto: Watchara Phomicinda / The Press-Enterprise via AP / NTB scanpix
KRASJ: Småflyet skal ha krasjet med to hus i Riverside i California. Foto: Watchara Phomicinda / The Press-Enterprise via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til tirsdag norsk tid krasjet et småfly i to hus i California.

Ifølge den lokale brannsjefen, Michael Moore, er fire bekreftet omkommet, skriver nyhetsbyrået AP.

Ytterligere to skal være skadd.

Om bord i flyet var fem personer. Mor, far og tre tenåringer, som var på vei hjem fra San Jose, der de hadde vært på en cheerleading-konferanse i Disneyland.

Ifølge Moore skal en tenåringene, ei jente, ha blitt kastet ut av flyet da det traff bakken. Hun har kun fått mindre skader, og var i stand til å fortelle brannfolkene om hva som hadde skjedd da hun ble bragt til sykehuset.

En bevisstløs person fra ett av husene som ble truffet, opereres på sykehus.

De fire personene som er bekreftet omkommet ble funnet i flyets vrakrester, men redningsmannskapene kan foreløpig ikke si med sikkerhet om de fire satt i flyet da det krasjet eller om noen av dem befant seg på bakken.

De to husene ble ødelagt som følge av flykrasjet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media