Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire døde etter ulykke i fornøyelsespark i Australia

Tragedie på Dreamworld ved Surfer's Paradise. 

TRAGEDIE: Tragedie på Dreamworld ved Surfer's Paradise. Politiet i Queensland har bekreftet fire døde på fornøyelsesparken Dreamworld, som ligger ved Gold Coast mellom Brisbane og Surfer's Paradise øst i Australia. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Queensland har bekreftet fire døde på fornøyelsesparken Dreamworld, som ligger ved Gold Coast mellom Brisbane og Surfer's Paradise øst i Australia.

Dødsfallene skjedde etter en ulykke på Thunder River Rapids ride, en slags tømmerrenne, ifølge The Courier Mail. To menn og to kvinner døde da farkosten de satt i gikk rundt på transportbeltet.

Gavin Fuller fra Queensland Ambulance Service sier ulykken skal ha skjedd da to mennesker ble kastet ut av farkosten og to satt fast i den.

Han sier også at de døde er mellom 32 år og i begynnelsen av førtiåra, på en pressekonferanse kvart på ni norsk tid.

April i år skjedde det en nestenulykke på denne måten.

Administrerende direktør ved Dreamworld sa i samme pressekonferanse : «Vi er dypt sjokkerte og triste, og våre tanker og hjerter går til de involverte familiene».

Parken er nå stengt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!