Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Togulykke i Hellas:

Fire døde i togavsporing i Hellas

Fire personer omkom og fem personer ble alvorlig skadd da et persontog på vei fra Aten sporet av nær byen Thessaloniki, melder togselskapet Trainose.SPORET AV: Toget var på vei fra Aten til Thessaloniki da det sporet av nær stasjonen i landsbyen Adendro. Foto: Giannis Papanikos / AP / NTB scanpix
SPORET AV: Toget var på vei fra Aten til Thessaloniki da det sporet av nær stasjonen i landsbyen Adendro. Foto: Giannis Papanikos / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lokomotivføreren er blant de skadde etter at alle fem av ekspresstogets vogner sporet av. Lokomotivet brøytet seg rett inn i et hus, som står på skakke etter sammenstøtet.

En redningsoperasjon er iverksatt, og de fleste av de 70 passasjerene ble trygt evakuert innen tre timer. Avsporingen skjedde 40 kilometer unna Thessaloniki, dit toget var på vei. En kilde i de regionale myndighetene sier det kan hende toget kjørte for fort.

To naboer forteller at de måtte hoppe fra balkongen for å komme seg unna.

- Vi hørte en fryktelig eksplosjon og var veldig redde, sier en av naboene.

Årsaken til avsporingen er ikke kjent.