Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire drept i skyting på bar i USA

Politiet betegner to personer som mistenkte i saken, men har foreløpig ikke pågrepet noen.

SKYTING: Politiet melder at ni personer er skutt, og at minst fire av dem er blitt drept. Video: CNN. Vis mer

Søndag formiddag melder amerikansk politi at fire personer er blitt drept i skyting på en bar i Kansas City. Totalt er ni personer blitt skutt, melder politiet.

De skadde ble fraktet til sykehus i Kansas, men to av dem ble skrevet ut timer seinere.

Politiet opplyser at en gjerningsperson skal ha løsnet skudd da vedkommende ankom den aktuelle baren omkring 01.30 natt til søndag lokal tid.

De anser to personer som mistenkte i saken, men ha foreløpig ikke pågrepet en gjerningsperson, opplyser Tomas Tomasic ved Kansas-politiet overfor NBC News.

Et større område rundt den aktuelle baren er avsperret, og politiet foretar på nåværende tidspunkt åstedsundersøkelser. Blant annet undersøker de overvåkingskameraer fra baren.

Dagbladet følger saken!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling