Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fire drept på Algarvekysten

Klippe falt ned på turiststrand i Albufeira.

KLIPPE FALT NED: En person er foreløpig meldt omkommet etter at en klipp raste ned på en populær turiststrand på Algarvekysten. EPA/LUIS FORRA  © 2009
KLIPPE FALT NED: En person er foreløpig meldt omkommet etter at en klipp raste ned på en populær turiststrand på Algarvekysten. EPA/LUIS FORRA © 2009 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et jordras på en strand ved det meget populære reisemålet Albufeira på Algarvekysten, skal ha tatt livet av tre  personer.

Ifølge Daily Telegraph har portugisiske myndigheter bekreftet at to menn i 60 og 30-åra, samt et barn har mistet livet da de ble begravd av klippen som falt ned på stranda. En 38 år gammel kvinne døde senere av skadene hun ble påført.

Totalt åtte mennesker ble gravd frem fra stranda, en skal fortsatt være alvorlig skadd.

En klippe løsnet fra fjellet over en strand i Albufeira, den populære turiststranda Maria Luisa beach skal ha vært meget folksom da deler av klippen falt ned i folkemengden.

- Vi kan bekrefte at en person er meldt omkommet, og vi har informasjon om at fire personer kan være begravd under klippen som falt ned, sier redningsarbeider Artur Ricardo til Skynews.

- En person fraktes vekk nå, vi vet ennå ikke om han er i live, sier Ricardo.

En mann og et barn som ble begravd under klippen antas nå å være omkommet ifølge redningsmannskap på stedet. Tilsammen åtte mennesker skal være skadd, to meget alvorlig.

- Deler av klippen falt ned rett og masse steiner kom ned på stranda og ut i sjøen, det var full panikk, sier et vitne til nyhetsbyrået Lusa.

Den omkomne skal ha vært en 60 år gammel mann, melder Skynews.

Nasjonaliteten på omkomne og skadde er foreløpig ikke oppgitt av portugisiske myndigheter.SØKER: Redningsmannskap søker etter savnede personer.  EPA/LUIS FORRA
SØKER: Redningsmannskap søker etter savnede personer. EPA/LUIS FORRA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling